Consell Intersectorial d'Empresaris 
SERVEIS
T'oferim el millor servei per avançar junts


SERVEI: Recupereu fins al 59% de les vostres Inversions en Innovació
Empresa: *
Entitat associada: *
Nom: *
Cognoms: *
Telèfon/Mòbil: *
E-mail: *
Adreça:
C. P.: *
Població:
Pais:
Comentaris: ** Camps obligatoris
He llegit i accepto l'Avís Legal


CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat del CIESC amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o se sol·liciti la seva supressió. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu del CIESC, responsable del fitxer i amb domicili al carrer Sant Quirze,30 (08201 Sabadell-Barcelona –España)
Si ho desitja, pot fer ús del seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada, o mitjançant un e-mail a ciesc@ciesc.cat.
En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és CIESC, amb domini d'Internet www.ciesc.cat, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent direcció de correu electrònic ciesc@ciesc.cat.

Consell Intersectorial d’Empresaris - c. Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell - Tel. +34 93.745.09.44 - Fax + 34 93.727.04.26 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat - Nota Legal - Mapa web